divendres, 16 de desembre del 2016

Old-days / Traditional Cervello's Jobs

Project 1 : Food / Cooking / Healthy Diet
Something I guess I will remember in future from yesterday's session is the moment I saw a bunch of students "attack" some bowls of salads as if they hadn't eaten for years. And the most "shocking" moment was hearing the sentence "it's been the first time I have eaten so much salad" in different voices (10h30 am).Welcome to a brand new eco-green-healthy lifestyle. 
Enciam de fulla de roure vermell, meravella i trocadero. També escarola i fulles tendres d'espinac. Tomàquets xerri de pera, de cor de r oure i rosa. Pastanagues i remolatxa. Dues classes de cols vermelles per amanir. Pebrots, raves i alvocats. Taronges, pomes i peres. Fruits secs. Ous durs i pa torrat.

Abans de començar tothom s'havia de netejar molt bé les mans. 

Primer hem presentat tots els possibles ingredients de les amanides.



Cal netejar amb molta cura tots els ingredients. 
Hem trossejat tots els ingredients de la manera més adequada.








Totes les fulles després de netes calia centrifugar-les. L'excés d'aigua espatlla una amanida.















Aquestes són les amanides que han fet els alumnes. Entre tots ens les hem menjades i podem assegurar-vos que estaven molt bones! Animeu-vos a continuar cuinant i menjant saludablement.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada